divendres, de novembre 23, 2007

Microsoft Dynamics Entrepreneur, la solució completa per a les petites empreses

Un producte adaptat a les necessitats de la petita empresa que facilita la gestió financera, les compres, les vendes i el màrqueting.

Microsoft segueix ampliant la seva cartera de productes ERP i CRM que opera sota la denominació Dynamics amb aquest nou llançament anomenat Microsoft Dynamics Entrepreneur (aquesta darrera paraula és la denominació anglesa d'emprenedor, un terme que òbviament s'ha manllevat de la llengua francesa) i dirigit a la gestió integral del petit comerç.

Dynamics Entrepreneur proporciona una solució unificada per a les principals àrees de gestió de l'empresa com són la gestió financera, compres i vendes, i màrqueting.

A l'àrea de gestió financera permet funcionalitats com ara la conciliació dels comptes bancaris, càlcul automàtic d'impostos, gestió de les operacions amb diversos tipus de moneda, comparar els rebuts emesos amb els rebuts, i exportar tota aquesta i molta més informació a format Excel per treballar-la des d'aquest full de càlcul.

Pel que fa a les compres i vendes, podem mantenir tota la informació sobre les nostres empreses subministradores i els nostres compradors, gestionar les ordres de compra, ens pot generar una llista de a quins subministradors pagar abans segons un ordre d'importància, o suggerir-nos quin material hem d'adquirir per no quedar-nos sense estoc.

Per a l'apartat de màrqueting, Dynamics Entrepreneur disposa de la possibilitat d'entrecreuar les dades dels nostres clients amb les compres que ha fet cadascun d'ells per saber què adquireix i quant gasta per a la realització de campanyes personalitzades. S'integra a més amb Outlook 2007 per tal de mantenir la nostra agenda de contactes centralitzada i actualitzada en tot moment.

Aquest programari és escalable, el que vol dir que si les necessitats del nostre negoci canvien perquè aquest creix, l'aplicació de Microsoft ho farà amb ell mitjançant l'afegiment de nous mòduls que allargaran la seva vida operativa i ens permetran continuar emprant aquesta solució.

La presentació de Microsoft Dynamics Entrepreneur es farà a finals d'aquest mes de novembre

Més informació:

Dades del producte (en anglès)
http://www.microsoft.com/dynamics/entrepreneursolution/default.mspx