dimarts, de novembre 20, 2007

Publicada la segona versió del servei Live OneCare per a Windows

Aquesta nova versió es dirigeix especialment als propietaris de més d'un ordinador que vulguin administrar de manera eficient els recursos de les seves màquines així com la seva seguretat.

Microsoft ha anunciat la publicació de la segona versió de Windows Live OneCare, el seu servei de lloguer que permet gestionar la seguretat del sistema operatiu mitjançant la fàcil aplicació dels pegats i actualitzacions que la companyia de Redmond va publicant.

Aquesta nova versió s'ha enfocat principalment a aquelles persones que posseeixen més d'un ordinador en els seus domicilis particulars, quelcom ja habitual a l'hemisferi occidental, on tenir una màquina per als més joves de la casa i una altra o altres per als adults, comença a ser una pràctica molt estesa. L'administració d'un sol ordinador ja provoca maldecaps a un usuari final, amb el que en gestionar-ne més d'un, els problemes també es multipliquen.

Live OneCare no és només una aplicació, si no també un servei de lloguer que es pot adquirir empaquetat en comerços d'informàtica o grans superfícies, essent una eina que intenta fer assequible a l'usuari final la gestió d'ordinadors. Inclou tecnologies antivirus, antispyware, de firewall, o de còpia de seguretat entre d'altres. També inclou assistents que faciliten tasques tan comunes en la gestió de xarxes d'ordinadors com ho és la compartició d'impressores.

La idea central de Live OneCare és que puguem gestionar cada PC de la nostra xarxa mitjançant una còmoda interfície centralitzada (és a dir, des d'una sola màquina) duent a terme totes les accions possibles mitjançant un sol clic amb el ratolí.

Els usuaris interessats en aquest servei poden gaudir d'una demo gratuïta totalment funcional durant 90 dies.

Més informació:

Pàgina web de Live OneCare
http://onecare.live.com/