divendres, d’octubre 19, 2007

Volcànica.cat: enguany per a mi no, però vosaltres encara hi sou a temps!

Des d'avui dia 19 fins al diumenge dia 21 es celebra a Olot la segona edició de la party Volcànica. L'any passat vaig tenir el plaer i el privilegi d'assistir-hi, però enguany m'ha quedat vedada l'assistència per feina que tinc aquí a Girona. Una veritable llàstima, però vosaltres encara hi sou a temps d'anar-hi.

Però millor que jo, la mateixa organització de la party per explicar-vos què és i com es viu: "A la Garrotxa, la volcànica.cat volem que esdevingui una Festa de les Noves Tecnologies i respondre a la necessitat de tenir un punt de reunió més proper, obert a tothom interessat en les tecnologies tant si ja les coneix com si és nou en aquests temes.

Els nostres objectius amb aquesta trobada són promoure i fomentar l'ús de les tecnologies tant des de la vessant lúdica amb jocs en xarxa com des de la vessant formativa mitjançant xerrades i tallers de formació.

Hi hauran dues parts diferenciades:

*La zona de jocs i competicions on un límit de 100 persones portaran el seu ordinador i participaran en les competicions i activitats, aquestes s'han d'inscriure a través de la web www.volcànica.cat. Les persones inscrites s'allotjaran al mateix local.

*Zona oberta al públic, per tal de donar a conèixer aquests tipus d'esdeveniments i oferir més activitats no lúdiques: tindrem ordinadors per a que tothom pugui veure què és això de jugar en xarxa, hi hauran tallers, xerrades i activitats sobre noves tecnologies durant tot el transcurs de la festa. No es requereix inscripció, tothom pot venir a veure-ho i participar.

A banda dels jocs en xarxa i els tallers formatius també hi hauran activitats adreçades a tothom com ara el campionat de Dance Dance Revolution on es tracta de ballar en una plataforma, una gimcana virtual, un concurs de disseny i animació, un concurs de llançament de rateta d'ordinador, etc.

Lloc:
Casa Cultural d'Andalucia: Zona per la LAN Party
AAVV Sant Roc: per xerrades, ordinadors i activitats pel públic
IES Bosc de la Coma: zona d'acampada"