divendres, d’octubre 05, 2007

Revelats els primers detalls de l'Office 2008 per a Mac

Serà un conjunt d'aplicacions universals que, per tant, s'executarà tant en màquines PowerPC com Intel, i donarà suport al format Open XML en la plataforma de la poma.

El nou Office per a Mac veurà la llum al llarg del primer terç de 2008 a tot el món, encara que per als Estats Units ja té data concreta: el 15 de gener de l'any vinent. Serà una versió que -com sempre i en tot producte- la companyia de Redmond titlla de revolucionària i indispensable per als usuaris de Mac per diversos motius, malgrat que el principal sembla ser el suport al format Open XML, fins ara sense presència a la plataforma d'Apple.

La nova encarnació de la suite ofimàtica de Microsoft es dividirà com ja és habitual des de fa anys en diverses edicions:

- Microsoft Office 2008 for Mac, que a un preu de 399,95 dòlars per a la versió nova i 239,95 la d'actualització ofereix la suite completa per a qualsevol necessitat: Word, Excel, PowerPoint, Entourage, suport per a Exchange Server i accions d'Automator per automatitzar fluxos de tasques.

- Microsoft Office 2008 for Mac Home and Student Edition es podrà aconseguir a 149,95 dòlars i és, com es pot imaginar, una versió pensada especialment per a les necessitats d'estudiants i professors. Inclou les aplicacions Word, Excel, PowerPoint i Entourage.

- Microsoft Office 2008 for Mac Special Media Edition, orientada a usuaris professionals i que portarà el Microsoft Expression Media (antic iView) com a extra per a aquells usuaris que necessitin dur a terme una feina intensiva en el terreny de la multimèdia. Aquest programari s'orienta a la gestió de col·leccions d'imatges digitals. El preu d'aquesta versió de la suite serà de 299,95 dòlars per actualització i 499,95 per versió nova.

Pocs detalls més han estat revelats sobre aquesta nova versió d'Office per a Mac tret que encara mantindrà suport per a la plataforma PowerPC essent un executable binari universal, el que vol dir que es podrà instal·lar tant en un dels ara ja ordinadors de la vella plataforma com en els nous Mac's basats en processadors Intel.

Els requisits per instal·lar aquest programari són disposar d'una màquina amb processador G4 a 500 MHz. o superior, Mac OS X 10.4.9 o posterior, 512 MB. de RAM, i 1,5 GB. d'espai en disc.

Més informació:

Nota de premsa
http://www.microsoft.com/presspass/press/2007/sep07/09-24ParisExpoPR.mspx

Lloc web de les aplicacions de Microsoft per a la plataforma Macintosh d'Apple
http://www.microsoft.com/mac/