dimarts, de setembre 25, 2007

Microsoft llança Service Pack 3 per a Office 2003

Amb aquesta acció la companyia de Redmond allarga una mica més la vida útil de la penúltima versió llançada al mercat de la seva suite ofimàtica, millorant especialment la seva seguretat.

El nou service pack per a Office 2003 de Microsoft millora la penúltima versió de la suite ofimàtica en seguretat i estabilitat. Amb una actualització única obtindrem també els dos primers service packs i totes les actualitzacions publicades des de l'alliberament del service pack 2, que vénen incloses en el paquet.

Més seguretat en l'Office implica que els programes d'aquesta suite ofimàtica ja no seran tan flexibles, doncs deixaran d'obrir arxius en determinat format o a posar traves a l'usuari per realitzar certes accions que caldrà desbloquejar.

També s'inclouen en aquest nou service pack una sèrie de correccions i millores per a la interfície multilingüe del paquet ofimàtic que permet a l'usuari treballar amb la seva llengua nativa. Quelcom al què s'ha parat especial cura és la compatibilitat del paquet amb Windows Vista i la forma d'intercanviar dades amb usuaris de la versió superior de l'Office, la recent 2007, que empra el format de fitxer Open XML com a format per defecte. Els conversors per a què la versió 2003 de la suite pugui treballar amb aquests formats s'inclouen també en aquest Service Pack.

La descàrrega d'aquest programari està disponible gratuïtament des del passat 18 de setembre, i als usuaris d'aquest producte de Microsoft els serà notificada la seva disponibilitat a través de l'eina d'autoupdate (acte-actualització) inclosa en el sistema operatiu Windows i que també empra l'Office.

Els principals problemes detectats fins ara en instal·lacions d'Office 2003 SP3 semblen ser deguts a components COM antics, malgrat que algun dels pegats d'aquest service pack està orientat a millorar la compatibilitat amb aquestes eines.

Més informació:

Pàgina de descàrrega del Service Pack 3 per a Office 2003
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=e25b7049-3e13-433b-b9d2-5e3c1132f206&DisplayLang=en