diumenge, d’agost 05, 2007

iTunes supera els tres bilions de cançons venudes

Redacció - D'aquesta manera sobrepassa a Amazon en el rànquing de botigues en línia i té com a objectiu convertir-se en el tercer venedor de música als Estats Units.

L'èxit de la iTunes Store i que Apple sigui una companyia ja no bolcada en la informàtica si no en l'oci digital són fets inqüestionables. L'iPod, com a reproductor MP3 i multimèdia més conegut i emprat al món, ha arribat a influir fins i tot en la cultura popular, essent protagonista d'exposicions d'art. I a Internet, aquest domini d'Apple en el terreny de la multimèdia es demostra a iTunes.

La botiga en línia d'Apple disposa actualment d'un catàleg de cinc milions de cançons, 550 sèries i programes de televisió, i 500 pel·lícules. Aquesta mateixa setmana, Apple ha anunciat que la seva botiga en línia ha superat ja els tres bilions de cançons venudes, tota una fita en la història de la Xarxa.

La confiança que hi ha dins Apple envers iTunes és tan gran que fa uns mesos la companyia de Cupertino es va atrevir a trencar tot un tabú en el món de la indústria musical: vendre cançons sense protecció DRM, de manera que es poguessin copiar lliurement i reproduir en qualsevol dispositiu i no només a l'iPod.

Més informació:

Nota de premsa d'Apple
http://www.apple.com/pr/library/2007/07/31itunes.html

Pàgina web d'iTunes
http://www.apple.com/itunes/