dissabte, de maig 26, 2007

Google presenta Apps per a partners

La nova proposta de la companyia del cercador permet a qualsevol ISP oferir les aplicacions de la companyia sota el domini del client i amb una imatge personalitzada com si fos un producte propi.

Google amplia el seu mercat de serveis a ISP (proveïdors de serveis d'Internet per les seves sigles en anglès) amb una potent oferta que permet als seus clients oferir tot un escriptori en línia sota la seva imatge corporativa: Google Apps per a Partners.

Gràcies a la inclusió de les Google APIs en el paquet per a partners, el client de Google Apps pot personalitzar d'una forma molt simple l'aspecte de les aplicacions, oferint la seva imatge corporativa o la del seu client, tal i com si les aplicacions fossin un desenvolupament propi.

Entre les aplicacions incloses en Google Apps for Partners hi trobem:

- Gmail: el correu electrònic per web líder a Internet. En aquesta edició disposa de bústies amb 10 GB. de capacitat.
- Google Talk: integrat també en Gmail, és el sistema de missatgeria instantània de Google.
- Google Calendar: permet la creació de calendaris personals i compartits en els quals realitzar-hi anotacions pròpies a més de coordinar reunions amb altres usuaris. Proporciona unes funcionalitats idèntiques al servidor Exchange o als calendaris de l'Outlook.
- Docs & Spreadsheets: facilita la creació de documents de text i fulls de càlcul en línia que poden ser emprats i modificats simultàniament pels altres usuaris.
- Page Creator: facilita la publicació de pàgines web.
- Start Page: pàgina d'inici per al nostre navegador amb accés a tots els serveis.
- Tauler de control: des del qual controlar fàcilment tots els nostres serveis.

El preu d'aquest servei no ha estat revelat, atès que Google només inclou un formulari de contacte amb el qual escriure a la companyia per a què un representant d'aquesta es posi en contacte amb nosaltres.

Més informació:

Entrada en el bloc de Google anunciant les noves Apps for Partners
http://googleblog.blogspot.com/2007/05/google-apps-partner-edition.html

Google Apps Partner Edition
http://www.google.com/a/help/intl/en/admins/partner_edition.html