dimecres, de març 28, 2007

Windows Vista arriba als 20 milions de còpies venudes en el seu primer mes de vida

Ha venut més del doble del què va aconseguir Windows XP en el seu llançament (17 milions de còpies en dos mesos) i podria convertir-se en la versió de Windows amb més èxit comercial fins a dia d'avui.

Microsoft ha anunciat amb orgull que la nova versió del Windows, batejada com a Vista i posada a la venda ara fa un mes, ha aconseguit arribar als 20 milions de còpies venudes, tota una fita si la comparem amb el nombre de còpies que va vendre Windows XP (la versió anterior) en el doble de temps (dos mesos): 17 milions.

Òbviament, en el seu informe Microsoft afirma que el gran nombre de vendes és degut a l'interès dels usuaris per les noves característiques del seu sistema operatiu, i concretament emfatitza en la usabilitat i la seguretat, essent aquest darrer un dels aspectes més criticats de les seves anteriors versions.

Amb aquests números a la mà, Microsoft afirma que ens podem trobar davant la versió de Windows adoptada més ràpidament pels usuaris. El total de 20 milions de còpies de Windows Vista s'obté de la suma de les vendes amb equips nous, actualitzacions i la venda del paquet complet en botigues i grans superfícies.

Els directius de diverses grans companyies fabricants de PC's com Dell o HP comparteixen la visió de Microsoft, afirmant que Vista és l'elecció prioritària dels clients que adquireixen noves màquines.

Més informació:

Nota de premsa de Microsoft anunciant que Windows Vista ha superat els 20 milions de còpies venudes
http://www.microsoft.com/presspass/features/2007/mar07/03-26VistaDebut.mspx