dijous, de febrer 22, 2007

iMàtica Ràdio comença a "emetre" per Internet

Després d'un període d'emissió exclusivament a través de les onez hertzianes, l'espai setmanal d'informàtica que actualment s'emet a COM Ràdio Girona també es podrà seguir a través de la xarxa.

A partir d'ara es podrà seguir setmanalment el contingut del programa de ràdio iMàtica, que actualment s'emet a COM Ràdio Girona (92.7 FM) en la franja de desconnexió comarcal (d'una a dues de la tarda) ent horari que abraça des de les 13:20 fins a les 14:00.

El contingut del programa consisteix en el resum de les noticies de la setmana, el truc, una tertulia d'actualitat amb convidats i connexions al xat per a totes aquelles persones que vulguin dir-hi la seva durant la realització de l'espai.

La conducció del programa recau en la persona d'Alma Castillo, mentre que la part tècnica és duta a terme per Edgar Bosch i l'equip tècnic de COM Ràdio, sota la batuta del director Guillem Alsina. Entre els convidats habituals s'hi compten coneguts de l'anterior etapa del programa com ara Jordi Ponce i Pau Montero.

El programa es podrà descarregar cada setmana directament des de l'adreça

http://www.imatica.org/radio/imatica.mp3

Al respecte, Guillem Alsina (director del programa de ràdio i director de continguts de la nostra web) ha declarat que "ha costat, ja que iMàtica és ara per ara un projecte voluntari, però ho fem amb molta ilusió i convençuts que això ens acostarà a l'audiència de la resta dels Països Catalans".

Per a més endavant, el mateix Alsina avança una versió en podcast per a la descàrrega dels usuaris del programari iTunes. "La nostra voluntat és acostar iMàtica a tota l'audiència, i posar-lo a iTunes en forma de podcast seria sense cap mena de dubte un gran pas en aquest sentit".

Estigueu, doncs, ben atents a les novetats en aquest sentit...