dilluns, de juliol 03, 2006

Publicada la versió 2.0.3 d'OpenOffice

En aquesta nova revisió de la suite ofimàtica lliure per excel·lència es millora la compatibilitat amb el paquet Office de Microsoft i el suport per a ordinadors Apple Macintosh sobre xips Intel.

Les principals millores de l'OpenOffice 2.0.3 són:

- Millora del rendiment global de l'aplicació, de fins a un 23% en algunes operacions amb el full de càlcul segons podem llegir a la pàgina oficial del mateix OpenOffice.

- Més compatibilitat amb fitxers del Microsoft Office, com per exemple per a enviar en el format de correu de l'Outlook.

- Més integració amb Mac OS X. Malgrat que les compilacions d'OpenOffice.org que es poden descarregar de la web oficial del projecte encara necessiten que estigui instal·lat el servidor gràfic X11 en el nostre Macintosh per poder funcionar, la nova versió 2.0.3 del paquet ofimàtic s'integra encara més en el sistema operatiu d'Apple, i ofereix ja suport per a Mac OS X sobre processadors Intel.
S'inclou la utilitat Fondu, que permet convertir formats de fonts del Mac.

- Més control sobre com es visualitzarà un document PDF creat amb OpenOffice en qualsevol lector de PDF's com l'Acrobat Reader d'Adobe.

- Afegit suport per a més llengües i dialectes.

- Un error del programa que activi l'eina d'auto-desat de documents farà també que OpenOffice es reiniciï d'immediat.

- Corregides algunes fallades de seguretat.

Més informació:

OpenOffice.org
http://www.openoffice.org/