dimecres, de novembre 23, 2005

Especial SIMO 2005: Vodafone presenta les seves darreres novetats per a particulars i empreses a la fira madrilenya

La tarifa vitamina i els mòbils de tercera generació, les principals estrelles de l'estand de l'operadora.

Si l'any passat l'estrella de l'estand de Vodafone fou la televisió a través del mòbil i les descàrregues de música -que enguany també s'han pogut veure gràcies a Vodafone Live! a l'exterior dels pavellons-, en aquesta edició de SIMO l'atenció l'han centrat les baixes tarifes que ofereix la companyia, els seus serveis a empreses, i les noves terminals de tercera generació.

Novetats per a empreses

Entre les novetats que Vodafone ha presentat al SIMO per al sector empresarial destaquen la tarja de dades Vodafone Mobile Connect amb tecnologia HSDPA, primer dispositiu del mercat en integrar aquesta tecnologia que consisteix en una evolució de l'anomenada 3G (tercera generació) de telefonia mòbil per a la transmissió de dades en mobilitat, amb una velocitat de 2 Mbps, cinc vegades superior a la què ofereix l'UMTS.

Amb aquest dispositiu, Vodafone es situa al capdavant dels serveis per a empreses a Espanya.

Aquesta tarja també es pot inserir en el nou router 3G/UMTS per tal de proporcionar connectivitat sense fils en mobilitat a 5 usuaris simultàniament. La connexió està perfectament protegida i assegurada de forma que ningú no autoritzat que es trobi prop del router pugui emprar la nostra connexió sense disposar d'autorització, al mateix temps que s'integra un tallafocs al router per a protegir-lo d'intents d'intrusió procedents d'Internet.

Terminals

Juntament amb les tradicionals terminals de telefonia mòbil i smartphones, Vodafone també ha presentat la nova PDA Wireless v1640 3G, un miniordinador que munta un processador Intel Bulverde a 520 MHz., teclat QWERTY rotatiu, dues càmeres i dos altaveus per a facilitar la videoconferència, i connectivitat per GPRS, WiFi i Bluetooth, tot això funcionant sota el sistema operatiu Windows Mobile 5.0 .

El disseny d'aquesta PDA la fa estèticament atractiva i molt funcional per a usuaris que necessitin treballar introduint gran quantitat de texte, tot i les dificultats inherents a qualsevol dispositiu que disposi d'un teclat tan petit.

Juntament amb aquest dispositiu, Vodafone ha mostrat al SIMO altres terminals com la PDA HP 6515 i els telèfons Nokia 9300 i 6680 a més de tota la gamma Blackberry.

Noves tecnologies de connectivitat

SIMO també ha estat el marc triat per Vodafone per a posar en marxa les proves no comercials de noves tecnologies de connectivitat i comunicació com són l'HSDPA, la DBV-H i el "push to talk". La tecnologia HSDPA permet una velocitat de fins a 1,6 Mbps., mentre que la DBV-H permet rebre la senyal de televisió digital en un dispositiu mòbil.

La tecnologia "push to talk" permet la comunicació instantània amb dos o més usuaris simultàniament amb tan sols prémer un botó.

Comunicació a l'abast de tots, superant dificultats i barreres

Les persones amb discapacitats auditives totals o parcials també tenen el seu espai a Vodafone, que ha presentat al SIMO la versió d'una terminal Blackberry especialment adaptada per al seu ús per part de persones sordes, a més d'una terminal Nokia 3510i unida a un dispositiu que elimina les interferències i els sorolls molestos per a aquells usuaris que emprin un audiòfon amb Telebobina "T", permetent-los mantenir una conversa sense problemes.

Més informació:

Vodafone
http://www.vodafone.es