dimecres, de novembre 23, 2005

Especial SIMO 2005: Rimax presenta per primera vegada a Europa la versió 4.0 de les seves ulleres immersives

La companyia ha organitzat un torneig de Fórmula 1 per ordinador per a què el públic pugui comprovar l'alta qualitat gràfica que ofereix aquest nou dispositiu.

Les ulleres immersives de Rimax arriben a la seva versió 4.0 oferint una qualitat gràfica incomparable. Posant-se-les, l'usuari veu el mateix que si es situés davant d'una pantalla de 40" a escassament dos metres de distància, amb format 16:9 i 922.000 píxels. Les mateixes ulleres inclouen uns auriculars estèreo de gran qualitat que fan que l'experiència immersiva sigui total, a més de controls de brillantor i contrast per afinar la qualitat de la imatge.

La connexió és de tipus RCA, de forma que les ulleres es poden connectar a qualsevol dispositiu que disposi d'aquest tipus de sortida com poden ser DVD's portàtils o videoconsoles, però dificulta el seu ús amb ordinadors, per als quals haurem de disposar d'una tarja gràfica amb aquest tipus de sortida o un adaptador del tipus indicat.

Per tal de gaudir-ne tot estant de viatge, les ulleres immersives de Rimax inclouen una bateria de liti amb una autonomia de 8 hores, més que suficient per a gaudir de pel·lícules en un DVD portàtil, per a posar un exemple.

El seu disseny ergonòmic fa que s'adaptin perfectament a qualsevol usuari, tancant-se perfectament per a no deixar passar absolutament gens de llum. D'aquesta forma, quan veiem una pel·lícula, tenim la impressió d'estar en una sala de cine. A més, amb un pes d'escàssament 200 grams, són prou lleugeres com per a no molestar en absolut.

Més informació:

Accessories - Rimax Virtual Vision 4.0 XL
http://www.rimax.net/products.asp?id=140