diumenge, de novembre 04, 2007

Skype llança el seu propi telèfon mòbil

Juntament amb l'operadora britànica 3, estarà de moment disponible en els països en els que aquesta darrera tingui presència i, més endavant, en altres zones geogràfiques en les quals Skype tingui certa implantació.

Confirmant els rumors apareguts a Internet la setmana passada, la popular companyia dedicada a la VoIP i filial d'eBay ha presentat juntament amb l'operadora britànica 3 el seu propi telèfon mòbil, el nom del qual no pot ser més explícit indicant quines dues companyies l'han fet possible: 3 Skypephone. De moment, el seu mercat serà el dels països que compten amb presència de l'operadora 3, deixant altres possibles mercats per més endavant (algunes fonts indiquen que a principis del 2008).

L'aparell està disponible en colors blanc i negre amb una vora blava o rosa, i al lloc que en un altre terminal ocuparia el botó de "Enter", en aquest hi trobem el botó Skype amb el qual activem el programari de la famosa companyia de VoIP. Les possibilitats van des de mantenir una conversa amb un altre usuari a través de VoIP, ja posseeixi aquest un altre 3 Skypephone, estigui en un ordinador o empri una PDA amb connexió WiFi i el programari de Skype, deixar missatges instantanis de Skype o realitzar trucades normals i corrents.

El terminal és 3G, fet que permet gaudir dels serveis avançats com ara televisió en el mòbil, disposa d'una càmera de fotos de 2 megapíxels i reproductor MP3.

El preu del 3 Skypephone és barat (rondant entre les 50 i 60 lliures esterlines, uns 100 Euros), tot i que per ara es troba lligat a un contracte amb l'operadora 3 i no està disponible amb opció lliure.

Més informació:

3 Skypephone
http://www.3skypephone.com/