dimarts, d’octubre 17, 2006

Microsoft es reafirma en les dates de llançament de Vista

La multinacional nord-americana afirma que el llançament del Windows Vista a Europa i Corea es produirà en les dates anunciades gràcies a "un diàleg constructiu" amb les pertinents autoritats reguladores de la competència.

Microsoft ha admès haver fet canvis en el Windows Vista per adaptar el sistema a les demandes realitzades per la Comissió Europea i la Korea Fair Trade Commission, autoritats reguladores del mercat en el vell continent i a Corea del Sud respectivament. Els canvis concrets no han estat explicats, tot i que és possible que aquesta informació es pugui trobar disponible per al públic en algun lloc del site de Microsoft, com les xarxes Technet o MSDN.

Steve Ballmer, CEO de la companyia, va agrair als governs europeu i coreà el "diàleg constructiu" mostrat al llarg de les negociacions i la "guia" exercida per la Comissió Europea en tot moment per permetre donar l'aprovat al proper sistema de Microsoft.

Així mateix, Ballmer també va defensar l'empresa que presideix de les sempre constants crítiques abocades sobre la seva política d'alliberament d'informació a altres empreses d'informàtica. El CEO de Microsoft va afirmar que durant els dos darrers anys s'ha anat proporcionant informació sobre Windows Vista al mateix temps que el desenvolupament avançava.

Les dates d'alliberament del Windows Vista a escala mundial són aquest proper novembre per als clients de llicències per volum i integradors, i el gener de l'any vinent per al públic en general.

Més informació:

Microsoft Says on Track to Release Windows Vista on Schedule: New operating system will be released in Europe and Korea on schedule, following "constructive dialogue" with competition authorities
http://www.microsoft.com/presspass/press/2006/Oct06/10-13VistaReleasePR.mspx