dilluns, de juny 19, 2006

Presentat nou rellotge intel·ligent amb serveis de MSN per als Estats Units

El nou Smart Watch d'Abacus inclou més capacitat d'emmagatzematge i nous serveis de subscripció disponibles als Estats Units.

Tot i el fracàs comercial dels Wrist Watches basats en Palm OS, i l'escàs èxit que han recollit els Smart Watches basats en programari de Microsoft i serveis de MSN, Fossil (a través de la seva marca Abacus) continua insistint en presentar nous models d'aquests aparells, que han quedat pràcticament relegats a curiositats per a geeks*.

El nou Abacus Smart Watch 2006 inclou millores respecte a models anteriors. Per començar, s'ha duplicat la capacitat d'emmagatzematge de dades, s'ha millorat la vida de la bateria, i s'ha aconseguit una major rapidesa de càrrega i mostra dels continguts.

Juntament amb el rellotge, disposem dels serveis MSN gràcies a la inclusió en el preu del Smart Plan, mitjançant el qual tindrem en el nostre rellotge informació actualitzada sobre el temps atmosfèric, esports, horòscop, notícies generals o informació borsària entre d'altres. Existeixen altres opcions de serveis (naturalment amb diferent tarificació) que inclouen l'accés a missatgeria instantània mitjançant MSN Messenger des del nostre rellotge, o sincronització amb el calendari d'Outlook.

L'aspecte del rellotge és totalment personalitzable mitjançant petits plug-ins que podem descarregar-nos directament des del servei MSN Direct. Per a l'aspecte extern, Abacus compta amb cinc models diferents, dos d'ells metàl·lics.

Per tal de rebre tota la informació al nostre rellotge, en primer lloc haurem de residir en una àrea que disposi de cobertura per al servei MSN Direct, fet que ens limita a les grans àrees urbanes dels Estats Units. Un cop acomplert aquest requisit, el segon pas és registrar el nostre rellotge a la web de MSN Direct. La informació es rep per radiofreqüència, de la mateixa manera que un telèfon mòbil.

Més informació:

Abacus Smart Watch 2006
http://www.msndirect.com/watches/abacus-smart-watch-2006.htm

Nota de premsa de Microsoft
http://www.microsoft.com/presspass/press/2006/jun06/06-13AbacusPR.mspx

Anàlisi molt complet del Smart Watch 2006 realitzat per CNET News
http://reviews.cnet.com/Abacus_Smart_Watch_2006_Green_fabric/4505-3512_7-31930454-2.html?tag=nav

* Nom que reben els fanàtics de les noves tecnologies