dilluns, d’abril 03, 2006

Més fonts confirmen un futur Smartphone d'Apple, però endarrereixen la seva data d'aparició al mercat

Segons publica Think Secret, el retard seria degut a problemes tècnics en la construcció del telèfon, que ha estat dissenyat partint de zero.

La futura aparició d'un telèfon mòbil dissenyat per Apple i fabricat per algun subcontractista asiàtic sembla confirmar-se una mica més després de què la publicació en línia Think Secret (dedicada als fets i rumors relatius a la companyia Apple i a la plataforma Macintosh) hagi publicat un article en el qual cita a dues fonts anònimes que asseguren un retard en l'aparició al mercat d'aquest dispositiu.

La setmana passada fou un directiu de BenQ el que va revelar com a certa una especulació que es ve donant des de fa un temps: l'entrada de la companyia de Steve Jobs en el segment dels telèfons mòbils intel·ligents (Smartphones) amb un disseny propi. El mateix directiu de BenQ es referia a la subcontractació d'un o diversos fabricants asiàtics per a la construcció del projecte, el disseny del qual seria realitzat íntegrament per Apple.

I pel que sembla, la companyia de Cupertino no s'ha volgut basar en un model de mòbil ja existent per a millorar-lo, si no que ha decidit crear el seu propi telèfon partint de zero. Els problemes inherents a qualsevol nou disseny s'estan presentant, de forma que la data inicial de sortida al mercat amb la qual s 'especulava (finals d'aquest any) queda ajornada fins entrat l'any vinent.

El nou Smartphone d'Apple -un secret a mitges entre la comunitat de desenvolupadors i fabricants de maquinari del sud-est asiàtic segons el mateix directiu de BenQ que va revelar els fets- significaria la segona incursió en el terreny de la telefonia mòbil per a la companyia de Cupertino després de l'experiment fallit de la inclusió d'una versió de l'iTunes en un dels models de mòbil de Motorola.

Tenint en compte la companyia de Cupertino busca ser sempre molt innovadora i que en el sector que entra, a banda de trepitjar fort, provoca una autèntica revolució, la comunitat d'analistes, periodistes i fanàtics de les noves tecnologies esperen impacients més detalls sobre aquest nou mòbil, que podria ser revolucionari en molts aspectes, però del qual s'en desconeix qualsevol detall tècnic.

Sense cap mena de dubte, els propers mesos (i fins que hi hagi evidències palpables de l'aparell, cosa que bé podria donar-se només en el moment de la seva presentació al públic per part de Steve Jobs a la MacWorld Expo de San Francisco del 2007 o fins i tot del 2008) es veuran plens de rumors, suposades informacions i contrainformaciones sobre el futur telèfon d'Apple.

Més informació:

Think Secret - Apple iPhone soon? Not likely
http://www.thinksecret.com/news/0603iphone.html