dijous, de març 23, 2006

Anunciat el "roadmap" per a Windows Vista

Els integradors de sistemes disposaran de la nova versió de Windows al novembre d'aquest any, i serà llançat al públic en general a principis del 2007.

Microsoft ha publicat el calendari que seguirà Windows Vista, el seu nou sistema operatiu de propera generació i successor de l'actual Windows XP que data de l'any 2001.

Abans del seu llançament oficial s'anticiparà una versió beta que serà repartida per tot el món a uns dos milions de betatesters, que provaran el producte i informaran a la companyia de Redmond dels possibles problemes que pugui tenir i donaran els seus suggeriments per a millorar-lo. Això passarà aviat, en algun moment durant el segon quadrimestre de 2006 (mesos de maig a agost).

Abans de disponibilitzar-lo al públic en general a principis del 2007, Microsoft el farà arribar als grans fabricants i integradors de sistemes per a què passi les proves de compatibilitat amb els seus equips i puguin començar a preparar el camí per vendre'l als seus clients.

Segons paraules de Jim Allchin, co-president de la divisió de plataformes i serveis per a Microsoft, el fet de disponibilitzar el nou sistema abans als integradors i fabricants respon al fet de què "la indústria necessita un espai de temps més gran per migrar a Windows Vista en els seus PCs durant les vacances. L'hem d'optimitzar per a la indústria, per tant hem decidit separar la disponibilitat de les versions per a negocis i per al públic final".

Més informació

Microsoft Updates Windows Vista Road Map: Business availability for Windows Vista in November 2006, consumer availability in January 2007
http://www.microsoft.com/presspass/press/2006/mar06/03-21WindowsVistaDeliveryPR.mspx