dissabte, de març 04, 2006

Panda Software presenta antivirus per a Symbian amb interfície S60

Panda MobileSecurity protegeix contra les cada cop més freqüents amenaces a telèfons mòbils, de moment només en dispositius Symbian amb interfície S60, però amb vista a expandir-se per altres plataformes.

Les amenaces als nostres telèfons mòbils en forma de virus cada cop són més freqüents, malgrat que el seu pes en un recompte del total d'amenaces a la seguretat informàtica sigui encara mínim. Tot i això, el perill existeix, i l'empresa espanyola Panda Software n'ha pres bona nota tot creant un nou producte que aporta seguretat als mòbils.

De moment, el desenvolupament de Panda MobileSecurity es troba encara en fase beta per a dispositius amb sistema operatiu Symbian i la interfície S60, l'única per a la qual es troba disponible de moment, malgrat que es preveuen adaptacions a altres sistemes operatius i interfícies d'usuari.

Les principals característiques d'aquest programa són:

  • Auto-inici de l'aplicació antivirus quan s'encén el terminal i execució en segon pla (background)
  • Actualització automàtica o sota demanda
  • Anàlisi d'objectes: missatges SMS, MMS i de correu electrònic, vCards (targes de contacte) i fitxers que ens puguin enviar adjunts als esmentats tipus de missatges o mitjançant infraroigs o Bluetooth. L'escaneig i detecció es realitza abans que s'emmagatzemi el contingut.
  • Esborrat automàtic de fitxers infectats
  • Presenta un missatge emergent quan detecta una infecció

Més informació:

Nota de premsa de Panda Software
http://www.pandasoftware.es/sobre_panda/sala_de_prensa/Beta_de_Panda_MobileSecurity.htm