dilluns, de febrer 27, 2006

Creixen les especulacions sobre nous productes d'Apple... i ara també de Microsoft

Per a la setmana vinent les dues companyies podrien mostrar al públic nous productes i/o serveis revolucionaris.

A Internet continuen circulant insistents rumors sobre una presentació de producte que realitzarà Apple en algun moment durant la setmana del 6 al 12 de març, reservada a periodistes i en la qual s'hi mostraran nous i espectaculars aparells llançats per la companyia de Steve Jobs.

Malgrat que la rumorologia sempre ha estat un camp abonat en el món Macintosh, els rumors encertats en els darrers temps per la vox populi (botiga itunes, canvi de xips a Intel,...) fa que ara s'estiguin tractant per part de la comunitat periodística amb molt més tacte. En aquest sentit, i malgrat que no s'han donat a conèixer els productes que es presentaran (ni tan sols he pogut trobar referències de la suposada presentació a la web d'Apple), s'especula amb la possibilitat d'un equip Media Center, un iMac amb les esmentades capacitats, o bé un nou model d'iPod amb vídeo.

Però Apple no ha estat l'única tocada pels rumors de nous llançaments. Recentment ha estat descobert el registre d'un nou domini per part de Microsoft, origamiproject.com . Poc es sap sobre això, però si es visita la plana corresponent, es pot veure una enigmàtica presentació en Flash que segons tots els indicis lògics, pot correspondre perfectament a un nou producte o servei.

Origami Project podria correspondre, segons alguns indicis que he trobat a Internet -però evidentment que no passen de la categoria d'especulació- a un dispositiu a camí entre un Tablet PC i la videoconsola portàtil PSP, a la qual Microsoft podria voler fer la competència, i orientat a àudio i sobretot a vídeo.

Més informació:

Apple launching... something next week
http://arstechnica.com/news.ars/post/20060221-6230.html

Web d'Origamiproject.com
http://www.origamiproject.com/