diumenge, de febrer 19, 2006

Especial 3GSM Barcelona - Skype presenta la versió 2.0 del seu programari de VoIP per a PocketPC

Amb aquesta presentació, i tenint en compte que la versió 2.0 per a plataformes de sobretaula o portàtils només està disponible per a Windows (disposant Mac OS X i Linux de versions anteriors), Skype s'orienta cap al món de l'empresa, malgrat que sense oblidar els usuaris finals.

Skype ha aprofitat l'esdeveniment barceloní per a presentar públicament la nova versió del seu programari de veu sobre tecnologia IP (VoIP) per a dispositius mòbils que funcionen amb el sistema operatiu Pocket PC de Microsoft.

Skype 2.0 per a Pocket PC funciona en qualsevol dispositiu que pugui executar Windows Mobile Pocket PC 2003 o Windows Mobile 5.0 Pocket PC amb un processador que funcioni a més de 312 MHz. i equipat amb compatibilitat WiFi o 3G. Les principals novetats que aporta aquesta versió són:

  • Millores en la qualitat de veu
  • Increment del nombre de dispositius suportats
  • Increment del nombre de llengües en les quals es troba disponible el programa
  • Suport per a pantalles amb resolució de 240x240
  • Trucades de Skype a Skype o SkypeOut
  • Missatgeria instantània

Voicemail

Aquest programari és especialment útil quan comptem en el nostre dispositiu mòbil amb una connexió a Internet amb tarifa plana, doncs en aquest cas podem parlar gratuïtament amb els nostres contactes si ells també disposen de la solució de Skype instal·lada en els seus dispositius, o fins i tot parlar a llargues distàncies per un cost de trucada local.

Skype vindrà preinstal·lat en una sèrie de dispositius com l'Asus MyPal GPS PDA, o l'i-mate PDA2.

Més informació:

Skype for Pocket PC
http://www.skype.com/products/skype/pocketpc/

Skype Introduces Next Generation Mobile Application for Pocket PC
http://www.skype.com/company/news/2006/skype_pocketpc_20.html