dilluns, d’abril 11, 2005

El teclat més petit per a dispositius compatibles Bluetooth

Es ven per poc més de 100 dòlars, i és compatible amb la majoria de les PDA's i Smartphones del mercat que disposin de connectivitat Bluetooth.

Fins ara, podíem trobar solucions de teclats per a PDA's molt dependents de la plataforma concreta que emprem. El Bluetooth Smart Keyboard BK600 for Bluetooth enabled PDAs & Phones de la companyia SuntekStore para per ser un dispositiu de teclat universal i que, per tant, pot usar-se amb qualsevol mena de dispositiu, sempre que aquest disposi de connectivitat via el protocol sense fils Bluetooth.

Bluetooth és una especificació de la indústria de les telecomunicacions que descriu com telèfons mòbils, ordinadors i PDA's poden interconnectar-se fàcilment per mitjà d'una connexió sense fils de curt abast.

El teclat és de tipus estàndard, QWERTY, i compatible amb Palm OS, Windows CE i Symbian OS. Disposa d'un petit "craddle" on situar el nostre dispositiu mòbil i, per a què pugui ser usat necessitem la instal·lació d'un driver que tenim disponible per als sistemes més populars, com la sèrie 66xx de Nokia, els SonyEricsson P800 i P9xx, les PDA's HP Compaq iPaq o les PDA's basades en Palm OS de PalmOne i Sony (Clié). Els drivers poden ser descarregats des d'Internet.

De moment només s'ofereix suport per a tres idiomes: anglès, alemany i francès. També necessita unes piles per a funcionar, incloent-se'n dues en el paquet.

Més informació:

Bluetooth Smart Keyboard for Bluetooth enabled PDAs & Phones
http://suntekstore.com/bluetooth-smart-keyboard-for-bluetooth-enabled-pdas-phones.html