dilluns, d’abril 11, 2005

Adobe presenta Creative Suite 2

Inclou noves versions dels programes més populars de la companyia, com ara Photoshop o GoLive.

Adobe ha anunciat oficialment a la seva plana web la disponibilitat de la segona versió de la seva suite integrada de disseny gràfic, Creative Suite.

Les principals novetats d'aquest producte són:

- Bridge: sembla que pren com a base la mateixa idea del Project Center de la suite ofimàtica Office 2004 de Microsoft per a Mac OS X, una "seu central" per a què l'usuari pugui gestionar els seus projectes, visionar arxius i classificar-los entre altres funcionalitats.

- Stock Photos: consisteix en una base de dades d'imatges consultables online i amb dret lliure de reproducció. Actualment s'estima que aquesta base de dades compta amb unes 230.000 fotografies i va creixent.

- Color consistency: el tractament del color que ofereixen totes les aplicacions és idèntic, oferint d'aquesta forma els mateixos colors i tonalitats en el Photoshop, Illustrator o InDesign

- Exportació a format PDF (també desenvolupat per la pròpia Adobe) en tots els programes de la suite, amb la mateixa interfície en qualsevol dels programes.

Adobe Creative Suite 2 es composa de les següents aplicacions: Photoshop CS2, Illustrator CS2, InDesign CS2, GoLive CS2, Acrobat 7.0 Professional, Cue CS2, Bridge i Stock Photos.

Més informació:

Adobe Creative Suite 2
http://www.adobe.com/products/creativesuite/

Adobe Creative Suite 2 announced | MacMinute News
http://www.macminute.com/2005/04/04/adobe/