divendres, d’abril 08, 2005

I en el programa d'avui...

Avui, al programa de radio que faig (Radio Salt, 97.7 FM de 20 a 21 hores) la intenció és parlar del concepte de Network Computer, del possible sistema operatiu que alguns diuen que Google està fent (Google OS, GooOS?) i del futur dels sistemes operatius en conjunció amb Internet. Ho aconseguirem? a veure si venen els convidats ;-)

Aquesta nit, estant mig clapat al llit (en aquells moments en que estas mig adormit mig despert), se m'ha acudit que estaria bé fer un programa de televisió sobre informàtica, dividit en dos blocs. Us recordeu de "La Vida en un Xip"? aquell excel·lent programa d'en Puyal, en el qual primer es passava un episodi de la sèrie "la granja" i després el col·loqui girava sobre un tema que s'havia tractat a l'episodi. Clar que després "La Granja" va agafar cos propi, però això ja és una altra història.

Doncs bé, la meva ideia seria fer una sèrie de curta durada (20 minuts, mitja horeta per episodi) centrada en la vida d'uns hackers (un grup heterogeni) que reflectís bé el que és un hacker de veritat (amb les corresponents "llicències cinematogràfiques") i que tractés temes que donessin peu a un col·loqui posterior. A més, en cada episodi es podria introduïr deliberadament una errada sobre temes informàtics i organitzar un concurs d'aquells a travès d'SMS o d'e-mail.

Si això ho llegeix algun productor, el meu "caché" es troba en 1.000.000.000.000 d'Euros... per episodi :-D (per demanar que no quedi ;-) ).