dilluns, d’abril 11, 2005

REALbasic, l'alternativa per a aquells que no vulguin abandonar el Visual Basic clàssic

La companyia desenvolupadora ofereix llicències gratuïtes del seu producte a tots aquells programadors que disposin d'una llicència de Visual Basic 6.

Involucrada de ple en la seva plataforma .NET per a desenvolupadors, Microsoft va liquidar el suport per a la versió "clàssica" de Visual Basic aquest passat 31 de març, deixant "desemparats" a milers de programadors, els quals només poden optar per continuar com fins ara o migrar a la nova versió, ja integrada en la plataforma .NET amb els seus corresponents canvis... o canviar d'eina de desenvolupament.

No obstant, el canvi d'entorn de desenvolupament no sempre és l'opció més còmoda, perquè cal migrar, adaptar i optimitzar el codi generat amb l'eina anterior.

Ajuntant ambdues circumstàncies, els responsables de REAL Software, empresa que produeix l'eina REALbasic, compatible amb el Visual Basic clàssic, han tingut la brillant idea d'oferir una llicència gratuïta del seu producte REALbasic 5.5 Standard Edition a tots els posseïdors d'una llicència de Visual Basic 6. Aquesta oferta és personal i intransferible (el producte no es pot revendre a una altra persona) i dura fins al 15 d'abril.

REALbasic és un entorn integrat de desenvolupament (IDE) compatible a nivell de codi font amb el Visual Basic de Microsoft, i que està disponible per a les plataformes Windows, Linux i Mac OS X, podent migrar els mateixos projectes entre diferents plataformes.

Més informació:

Press Release : Ten Thousand Visual Basic Users Find An Alternative
http://www.realsoftware.com/company/pressreleases/pr_10000vb.html