dissabte, de juny 16, 2007

Dídac Lee serà el representant català en el concurs al millor jove emprenedor creatiu del món 2007

Aquest visionari de les noves tecnologies i soci d'ATI ha estat triat com el Millor Jove Emprenedor Creatiu de Catalunya en el 2007. Lee, català d'origen xinès, és la ment pensant que trobem al darrere de quatre empreses d'èxit en el sector d'Internet.

Dídac Lee és un consolidat guru de les noves tecnologies que amb només 33 anys ha fundat i dirigeix 4 empreses d'èxit en el sector d'Internet. Als 21 anys va fundar la primera, Intercomgi, incubadora de negocis d'èxit a Internet. Més tard, Dídac va decidir crear el seu propi comerç electrònic, Scubastore, una pàgina Web de compra de productes de submarinisme, que ha estat tot un èxit. També ha fundat Atraczion, companyia especialitzada en màrqueting online líder en Search Engine Optimization (SEO) i Spamina, un sistema antispam per al correu electrònic que ha estat molt reconegut en el sector. Finalment, Lee ha participat també en la creació d'Eurekakids, una botiga de joguines online que s'ha convertit en el principal competidor d'Imaginarium.

Lee fou escollit com a representant de Catalunya aquest passat divendres 9 de juny en un sopar de gala celebrat a la Sala Cotton Club de Lleida que comptà amb l'assistència de prop de 100 autoritats vinculades amb el sector empresarial català i estatal.

"Estic molt satisfet per haver obtingut aquest reconeixement ja que el nivell dels finalistes era molt alt. Quan era petit, a més de futbolista volia ser inventor, pel què haver estat reconegut com a creatiu m'omple d'orgull", va declarar el guardonat.

La dedicació de Dídac Lee al món de les noves tecnologies així com els seus reeixits projectes han estat reconeguts amb diversos guardons. Un dels més prestigiosos fou el premi que li va atorgar la Universitat de Cambridge per la seva exposició del projecte Spamina. També va ser designat "Gironí de l'any" en el 2005 mentre que l'any següent, l'Associació Catalana de Joves Empresaris el va escollir "Millor empresari de l'Any". El passat mes d'abril va obtenir el Premi a la Millor Iniciativa en l'ús de les TIC per Intercomgi i més recentment ha estat reconegut com a Millor Empresari de Futur 2006 per Foment del Treball.

Així, el Premi al Millor Jove Emprenedor creatiu de Catalunya s'afegeix a molts altres reconeixements que Lee ha obtingut per la seva tasca emprenedora i creativa en el desenvolupament d'importants iniciatives empresarials al nostre país.

Més informació:

Weblog de Dídac Lee
http://www.didaclee.com/