dilluns, de febrer 13, 2006

Barcelona es converteix durant quatre dies en la capital mundial del mòbil

El congrés 3GSM s'inaugura avui dilluns dia 13 a la ciutat comptal amb actes repartits per tota la ciutat que aplegaran les principals empreses del sector de la telefonia mòbil.

Per primera vegada el principal congrés de tecnologies mòbils (llegeixi's telefonia i informàtica) canvia la ciutat francesa de Cannes per Barcelona per a la seva celebració. La importància d'aquest esdeveniment queda ben palesa en el fet que les places hoteleres a la capital han registrat una ocupació del 100%, beneficiant de retruc a la industria gironina car molts participants han vingut aquí a cercar-hi habitació.

Els afeccionats a les noves tecnologies podran gaudir en aquesta fira i durant quatre dies (del 13 al 16) dels darrers llançaments dels principals actors del sector (Nokia, Motorola, SonyEricsson, Telefónica, Microsoft,...) i d'altres companyies fabricants de tecnologia i de continguts per a dispositius mòbils, enmig d'un ambient d'optimisme del sector davant les xifres creixents a nivell mundial de vendes de telèfons mòbils i serveis relacionats.

Les jornades diürnes a la Fira de Barcelona -espai principal en el qual es desenvoluparan les activitats del congrés- es complementaran amb altres actes paral·lels organitzats en hotels repartits per tota la ciutat i les festes nocturnes com l'organitzada per Blogstar (el weblog de les estrelles de Hollywood) la nit del dimecres dia 15.