dimecres, de juliol 20, 2005

PalmOne canvia el seu nom a Palm

La companyia resultant de la divisió de l'antiga Palm en PalmSource i l'ara rebatejada PalmOne ha arribat a un acord amb el seu "alter ego" per quedar-se amb tots els drets de la marca. El canvi de nom inclou també un canvi de logotip i part de la imatge corporativa.

El nom Palm té al seu darrera una llarga història, primer com a divisió d'US Robotics, després dins de l'estructura de 3Com quan aquesta última va adquirir a US Robotics, a continuació com a companyia independent que a l'agost del 2003 es va dividir en dues companyies independents: PalmSource, encarregada de desenvolupar i mantenir el sistema operatiu Palm OS i el seu programari associat, i PalmOne, encarregada de continuar amb la fabricació dels prestigiosos dispositius de mà Palm. És, precisament aquesta darrera, la que recuperarà el llegendari nom Palm per al seu ús.

Amb el canvi de nom també es realitzarà un canvi del "look" corporatiu de l'empresa que ja es pot veure en el domini www.palm.com, que fins ara tornava una plana on se li preguntava a l'internauta si volia dirigir-se a PalmOne o a PalmSource. Des de fa uns dies, Palm.com apunta ja directament al fabricant de maquinari.

Més informació:

Welcome to palmOne, formerly Palm, Inc.
http://www.palm.com